Reservations

PS Bar & Grill

Pilestræde 12A,
1112 København K

Tlf: 7070 1085
city@psbar.dk

Ps bar & grill

Ligegyldigt om du besøger os til frokost, middag eller fest, lægger vi altid vægt på afslappet stemning. Vores menu består af en række mindre eller større retter, sideorders og saucer, så du selv kan sammensætte måltidet efter hvad du har lyst til.

Atmosfære

Bordplan

Vi har mange forskellige muligheder, når du besøger os. Klik på områderne for at finde dit eget favoritspot.


Terrassen
Vores terrasse er fyldt med parasoller og masser af varmelamper, så den kan bruges året rundt. I kan desværre ikke booke pladser på tarressen, til gengæld er rygning tilladt i dette område.


Galleriet
Vores Galleri/Atrium er er et overdækket område, hvor du spiser ved højborde. Der varmelamper ved alle borde, så du kan sidde her året rundt. Samtidig kan du følge med i hvad der ellers foregår i Galleriet.


Spisebaren
Vores spisebar er placeret tæt på køkkenet så du kan følge kokkene i deres arbejde. I sidder på høje stole og er placeret ved siden af hinanden.


Restauranten
Når du vælger at spise i inde i vores restaurantområde, har du mulighed for både at sidde eksponeret eller mere diskret, da vi både har høj- og lavborde.

weekend

I weekender lægger vi op til at vores gæster kan blive på restauranten hele aftenen, da restauranten langsomt omdannes til bar, i takt med at dj’en skruer op for musikken.

dj

På PS er der altid Dj på torsdag, fredag og lørdag. Enten spiller en af vores residents, nogle gange flankeret af en special guest star. Følg med på vores facebookside.

Dj
Tjener

job

På PS Bar & Grill har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Vi kan bruge alle typer af restaurantmedarbejdere kokke, kokkeelever, tjenere, bartendere og runnere. Så er du smilende og dygtig til at jonglere med en bakke eller kniv er du altid velkommen til at sende os en ansøgning og et cv på mail til city@psbar.dk.

Selskaber

Vi elsker vores gæster, og gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.

For at både I, vi og vores andre gæster skal få så dejlig en oplevelse som muligt, skal vores selskaber bestille fra vores selskabsmenu. Lad jer inspirere af vores menuer herunder, og har I specielle ønsker finder vi også ud af det.

Er i over 8 personer, så send en mail med dato, tidspunkt og antal på city@psbar.dk, så bliver du kontaktet og vi hjælper til med resten.


Vilkår for selskaber

Selskab

Dress code

Dress Coden hos Ps Bar & Grill, City er casual smart.

Vi tillader ikke vores gæste at bære sportstøj, strandtøj. rippede jeans, flip flops, badesandaler eller gummisko (fashion gummisko kan være muligvis accepteres). Alle gæster skal være over 18 år efter 21:00. Vi forbeholder os ret til at anmode om dokumentation på alder, hvis det skønnes nødvendigt.

kontakt

For mere information, kontakt:
PS Bar & Grill
Pilestræde 12A
1112 København K


Mail: city@psbar.dk
Tlf.: +45 70 70 10 85

åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

11:30 - 00:00

11:30 - 00:00

11:30 - 00:00

11:30 - 01:00

11:30 - 03:00*

11:30 - 03:00*

12:00 - 23:00

Grundet restriktioner i forbindelse med Covid-19 forekommer der ændrede lukketider:

Fredag og lørdag lukkes PS Bar & Grill kl. 02:00.

Fødevarestyrelsens: Smiley rapport

For selskaber over 9 personer
kontakt city@psbar.dk