Reservations

For selskaber over 9 personer
kontakt obro@psbar.dk

PS Bar & Grill, Østerbro

Østerbrogade 106,
2100 København Ø

Tlf: 3131 1340
obro@psbar.dk

Ps bar & grill, ØSTERBRO

Hos os skal det være hyggeligt og uformelt. Godt håndværk, gode råvarer og kærlighed til mad er i fokus. Vores menu består, ligesom på PS i city, af en række snacks, nogle større retter så som rib-eye, oksemørbrad eller et lækkert stykke fisk. Dertil en række sideorders og saucer, så du selv kan sammensætte måltidet efter, hvad du har lyst til.

Kok

job

På PS Bar & Grill Østerbro har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Vi kan bruge alle typer af restaurantmedarbejdere - kokke, kokkeelever, tjenere, bartendere og runnere. Så er du smilende og dygtig til at jonglere med en bakke eller kniv er du altid velkommen til at sende os en ansøgning og et cv på mail til obro@psbar.dk.

Selskaber

Vi elsker vores gæster, og gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.

For at både I, vi og vores andre gæster skal få så dejlig en oplevelse som muligt, skal vores selskaber bestille fra vores selskabsmenu. Lad jer inspirere af vores menuer herunder, og har I specielle ønsker finder vi også ud af det.

Er i over 8 personer, så send en mail med dato, tidspunkt og antal på obro@psbar.dk, så bliver du kontaktet og vi hjælper til med resten.


Hold dit selskab i fantastiske omgivelser på Østerbro

På PS Bar & Grill, Østerbro har du mulighed for at holde selskaber fra 8 personer og op. Ønsker I helt private rammer, har vi i vores selskabslokale mulighed for bespise op til 40 siddende gæster.

Sammen med dig fastlægger vi menu og vine efter dine ønsker til arrangementet. Derudover skal du bare overlade resten til os og nyde din fest sammen med dine gæster.


Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmafest - vi er altid klar til at hjælpe dig hele vejen rundt.


Send os en mail på

obro@psbar.dk

eller ring til os på

3131 1340

.

kontakt

For mere information, kontakt:
PS Bar & Grill, Østerbro
Østerbrogade 106
2100 København Ø


Mail: obro@psbar.dk
Tlf.: +45 31 31 13 40

åbningstider

Mandag - torsdag

Fredag – lørdag

Søndag

9:30-00:00

9:30-01:00

9.30-21.30 (køkkenet lukkes kl. 20.30)

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00